Урамаки-ито-сакура


Урамаки Ито Сакура

Урамаки Ито Сакура – ориз Харука, Нори, краставица, аспержи, уакаме, лаврак, змиорка филе, черен сусам, Терияки сос

+ There are no comments

Add yours