Урамаки-сакура


Урамаки Сакура

Урамаки Сакура – ориз Харука, Нори, филе риба тон, сьомга филе, лаврак, японски омлет Тамаго, японска майонеза, сливов сос, манго сос

+ There are no comments

Add yours