Урамаки-хакайдо


Урамаки Хакайдо

Урамаки Хакайдо – ориз Харука, Нори, спайси тон, авокадо, спайси морков темпура, запечено филе от сьомга, люта чушка, сос Дракон, маково семе

+ There are no comments

Add yours