Маваши-гери-комбо


Маваши гери комбо

Маваши гери комбо – хосомаки скарида, хосомаки морков, нигири запечен лаврак, урамаки Хачи, футомаки Зукури, криспи гансеки сьомга

+ There are no comments

Add yours